Stiuca umpluta cu legume

Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si c

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 stiuca mare
  • 1 ou
  • 1 jumatate morcov
  • 1 jumatate radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 lingurita zahar
  • 150 gr unt
  • 1 rosie
  • ulei
  • 10 ciuperci
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 jumatate ceasca lapte
  • 1 hrean
  • 1 felie de paine
  • 4-5 ficatei de pasare
  • sare
  • piper
  • 1 jumatate pahar vin

Mod de preparare

Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si ciupercile se toaca marunt, dupa care se pun la calit, pe foc mic. Se pun si ficateii la fiert. Painea se inmoaie in lapte, apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea, ficateii, ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper, zahar, 3-4 linguri cu apa si se amesteca totul pana devine o pasta. Se introduce albusul de ou batut spuma, zeama de lamaie, doua linguri cu ulei si se amesteca usor. Se umple pielea de stiuca, se leaga la capete si se inveleste intr-un tifon, care se leaga strans, ca pestele sa-si pastreze forma.Se pun legumele la fiert, dupa care se adauga pestele umplut. Dupa ce pestele a fiert, se scoate din apa si din tifon si se pune intr-o tava, se adauga ulei, o rosie taiata felii, sare, boabe de piper, jumatate de pahar cu vin si se introduce in cuptor sa se rumeneasca.


Mancarea se serveste cu hrean, cu sos tartar sau se asaza in aspic.

Alte retete:

Tocanita de pui

Bors de peste

Pastrav la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de perisoare din carne de pui
1
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
2
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Ciorba de fasole in bol de paine
3
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Supa crema de broccoli cu crutoane
4
Supe de legume

Supa crema de broccoli cu crutoane

Supa crema de broccoli cu crutoane este delicioasa, sanatoasa si perfecta in zilele de post.

Supa crema de broccoli cu crutoane
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde
5
Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Am incercat aceasta supa crema si a iesit delicioasa, cremoasa si aromata cu iz de menta si usor de usturoi, o reteta pentru...

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde
Parteneri
Desert cozonaci cu smantana in aluat
Bucataras.RO

Desert cozonaci cu smantana in aluat

Aluaturi de casa Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Savori urbane. A iesit un cozonac foarte bun. Desigur, eu i-am...

Desert cozonaci cu smantana in aluat
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia