Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si c
Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si ciupercile se toaca marunt, dupa care se pun la calit, pe foc mic. Se pun si ficateii la fiert. Painea se inmoaie in lapte, apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea, ficateii, ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper, zahar, 3-4 linguri cu apa si se amesteca totul pana devine o pasta. Se introduce albusul de ou batut spuma, zeama de lamaie, doua linguri cu ulei si se amesteca usor. Se umple pielea de stiuca, se leaga la capete si se inveleste intr-un tifon, care se leaga strans, ca pestele sa-si pastreze forma.Se pun legumele la fiert, dupa care se adauga pestele umplut. Dupa ce pestele a fiert, se scoate din apa si din tifon si se pune intr-o tava, se adauga ulei, o rosie taiata felii, sare, boabe de piper, jumatate de pahar cu vin si se introduce in cuptor sa se rumeneasca.
Mancarea se serveste cu hrean, cu sos tartar sau se asaza in aspic.
Alte retete:
Tocanita de pui
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii