Sufleu din peste

Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. peste alb
  • o lingura faina
  • 1/2 pahar lapte
  • lamiie
  • o lingurita margarina
  • 2 albusuri

Mod de preparare

Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori