Pestele se opareste si se rad de pe el solzii, apoi se taie felii, se sareaza si se lasa sa se scurga. Se da apoi prin faina si se prajeste in ulei i
Pestele se opareste si se rad de pe el solzii, apoi se taie felii, se sareaza si se lasa sa se scurga. Se da apoi prin faina si se prajeste in ulei incins. Separat se fierb rosiile si se dau prin sita. Se taie ceapa foarte subtire si se caleste in ulei, se adauga sosul de rosii, morcovul maruntit si fiert in prealabil taiat, condimentele si maslinele. Arpagicul se curata si se opareste dupa care se prajeste in ulei. Se amesteca cu sosul de rosii, se adauga peste, apoi se toarna peste el vinul si se lasa sa fiarba descoperit. Cand s-a fiert, se stropeste cu zeama de lamaie.
Se serveste cald.
Alte retete cu peste:
Peste gatit in stil marocan Bors de peste Pastrav la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaEste un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...
Desert tort in patrateleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii