Se pune varza la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit, se taie fideluta. Separat, se topeste untul si se adauga ciuperci tocate marunt si se cales
Se pune varza la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit, se taie fideluta. Separat, se topeste untul si se adauga ciuperci tocate marunt si se calesc 5 minute. Se adauga apoi varza si se lasa la calit inca 5 minute. Se lasa la racit, se amesteca apoi cu 3 galbenusuri, smantana, sare, piper si marar. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se fierb celelalte oua, apoi se decojesc. Se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga compozitia in tava, se pune forma intr-un alt vas cu apa si se introduce in cuptor, la foc mediu, 30-40 de minute.
Budinca se serveste decorata cu felii de ou fiert.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Papanasi fierti Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii