Prepara umplutura amestecand 2 cani de orez crud, 1 cana de naut fiert si zdrobit, ½ cana de patrunjel tocat marunt, ½ cana de ceapa rosie tocat
Prepara umplutura amestecand 2 cani de orez crud, 1 cana de naut fiert si zdrobit, ½ cana de patrunjel tocat marunt, ½ cana de ceapa rosie tocata, 1 cana de rosii taiate cubulete, ¾ cani de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisate, 2,5 lingurite de sare, 1,2 lingurita de piper si 1,2 lingurita de scortisoara. Umple frunzele de vita de vie cu umplutura. Aseaza intr-un vas un strat de rosii feliate, un strat de sarmale, iar un strat de rosii, usturoi, sarmale, pana se termina. Stropeste totul cu 1 cana de zeama de lamaie, presara 1 lingurita de sare si toarna zeama de oase incat sa acopere sarmalele. Pune capacul pe vas si fierbe-o timp de 1 ora la foc mic.
Alte retete recomandate
Mancare de pui
Salata de pui
Pui cu sos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii