Am curatat legumele, am dat morcovul pe razatoare, am taiat marunt ceapa si ardeiul si le-am pus la calit. Apoi am adaugat varza - le-am calit pe ara
Am curatat legumele, am dat morcovul pe razatoare, am taiat marunt ceapa si ardeiul si le-am pus la calit. Apoi am adaugat varza - le-am calit pe aragaz.
In timp ce rata fierbea in oala de supa am mai prajit 2 carnati afumati, asa de aroma, iar apoi am scos rata. Am pus putin ulei pe fundul vasului si am trantit varza, carnati si rata in oala.
Am dat prin robot zarzavatul de supa impreuna cu aproximativ 300 g bulion si am aruncat peste
Am pus capacul, am bagat vasul in cuptor si nici nu mai stiu cat l-am lasat acolo.
Se serveste cald. Poate fi insotit de smantana si muraturi. Reteta Rata cu varza in cas de lut a fost propusa de psyche pe forum culinar.ro
Alte retete cu rata gasiti aici:
Rata cu portocale,
Rata salbatica in sos de fructe,
Pulpe de rata in sos de vin rosu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii