Se spala orezul si se lasa in apa rece atata vreme cat se prajesc legumele. Cepele sunt tocate si calite in ulei indoit cu apa. Telina, morcovii, pat
Se spala orezul si se lasa in apa rece atata vreme cat se prajesc legumele. Cepele sunt tocate si calite in ulei indoit cu apa. Telina, morcovii, patrunjelul si pastarnacul sunt curatate si date prin razatoare. Sunt puse peste ceapa si lasate sa se caleasca timp de 15 minute. Se adauga orezul peste legume si se lasa compozitia pe foc vreme de alte 5 minute. Se pune dupa gust sare, menta macinata, bulion si cimbru. Dupa ce s-au facut sarmalele, se aseaza pe straturi intr-o oala adanca - un strat de sarmale, putin cimbru, varza, alt strat de sarmale. Oala se umple cu apa incalzita si se da spre fierbere la foc mic, timp de o ora. Sarmalele sunt acoperite cu foi intregi de varza. Spre final sunt lasate la cuptor pana cand nu mai au zeama.
Calde cu mamaliguta. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii