Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana de
Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana devin moi. Dupa ce se fierb se mai tin inca jumatate de ora pe foc, sucul evaporat se inlocuieste cu apa rece. Dupa ce se ia de pe foc se acopera .
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Mazare cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii