Sarmalute in foi de varza dulce (din aluat ras)

Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Hrean
  • struguri
  • varza dulce
  • gulie
  • jumatate de kg de cus cus sau aluat ras proaspat framantat si copt rumen
  • 1 lingura de unsoare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 lingurite de condiment
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de kg carne tocata sau bacon taiat marunt prajit pentru unsoare
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana devin moi. Dupa ce se fierb se mai tin inca jumatate de ora pe foc, sucul evaporat se inlocuieste cu apa rece. Dupa ce se ia de pe foc se acopera .
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Mazare cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc