Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana de
Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana devin moi. Dupa ce se fierb se mai tin inca jumatate de ora pe foc, sucul evaporat se inlocuieste cu apa rece. Dupa ce se ia de pe foc se acopera .
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Mazare cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii