Varza intreaga sau taiata in jumatate se opareste in apa clocotita cu sare. Se taie felii de un deget de groase, se dau prin faina, ou in care se pune
Varza intreaga sau taiata in jumatate se opareste in apa clocotita cu sare. Se taie felii de un deget de groase, se dau prin faina, ou in care se pune putin piper, si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Se mai poate prepara si astfel: se suprapun 3-4 frunze de varza oparita, intre frunze se pune sunca taiata si bucatele de cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Varza poate fi si cu foile crete.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiM-am insiprat de la Laura Adamache, cu mici modificari Picnicul bucatarasilor
Tort cu ciocolata si capsuneReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii