Varza a la ceangai

Varza a la ceangai se prepara din varza murata, costita afumata, slanina afumata, orez, sare, boia si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 1 kg costita afumata
  • 100 gr slanina afumata
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • boia
  • smantana

Mod de preparare

Se taie slanina marunt, se prajeste, iar in untura ramasa se caleste varza taiata fasii. Separat se fierbe carnea si roezul. Se ia o tava, se pune un rand de varza, unul de orez, unul de carne, apoi din nou un strat de varza. Se toarna smantana si se lasa la cuptor pentru 15-20 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Sarmale de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori