Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura, cu alt tip de carne nu imi place :))
Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert. Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru. Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, se lasa 5-6 minute, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiat cubulete si dupa ce s-au calit 10-12 minute, se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor. Cand este gata, se presara verdeata tocata. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii