Pentru aceasta reteta aveti nevoie de varza murata, ulei de masline, piept de porc afumat, suc de rosii, verdeata si condimente.
Varza se lasa la desarat in apa rece, apoi se scurge si se taie marunt. Separat, se taie pieptul de porc si se pune la rumenit in tigaie. Se pun in vasul cu varza bucatile de carne, se pipereaza si se sareaza. Vasul se pune apoi la fiert, la foc potrivit si se amesteca continuu. Se adauga sosul de rosii spre sfarsit si se baga la cuptor, pana scade.
Varza calita se serveste cu mamaliguta calda si cu ardei iute.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Legume la cuptor
Sarmale de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii