Varza cu carne de porc gatita in Express Cooker

O reteta de tocana cu carne de porc si varza super rapida, fara a avea grija ca varza se prinde de vas.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Varza cu carne de porc gatita in Express Cooker

Ingrediente

  • • 500 g carne de porc
  • • 1.5 kg varza (cam doua verze potrivite)
  • • 200 ml ulei
  • • sare
  • • piper
  • • cimbru
  • • mărar
  • • 1 cutie cu rosii mici taiate

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se pune in Express Cooker impreuna cu uleiul.

Se inchide capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Tocana“. Dupa 10 minute, se adauga o cana de apa si varza tocata fideluta, cutia cu rosii taiate bucati, sare, piper, cimbru, marar si se lasa la fiert pana la finalizarea programului.

! Tips:

In cazul in care doriti sa puneti toate ingredientele de la inceput fara sa mai ridicati capacul, este necesar sa amestecati foarte bine compozitia de la inceput.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.


Serviti tocana de varza cu carne de porc calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari in sos
3
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Gogosari cu conopida si struguri
4
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
5
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete