O reteta de tocana cu carne de porc si varza super rapida, fara a avea grija ca varza se prinde de vas.
Carnea se taie cubulete si se pune in Express Cooker impreuna cu uleiul.
Se inchide capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Tocana“. Dupa 10 minute, se adauga o cana de apa si varza tocata fideluta, cutia cu rosii taiate bucati, sare, piper, cimbru, marar si se lasa la fiert pana la finalizarea programului.
! Tips:
In cazul in care doriti sa puneti toate ingredientele de la inceput fara sa mai ridicati capacul, este necesar sa amestecati foarte bine compozitia de la inceput.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.
Serviti tocana de varza cu carne de porc calda.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de post1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si maslinePizza vegetariana su de post este foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai pregatit blatul de pizza.
Pizza vegetariana - de postSe oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se...
Pasta de masline cu ceapaUn mic dejun delicios!
Oua amestecate cu telemea si frunze de ceapa verdeReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii