Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetu
Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Se amesteca smintina cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Se unge cu unt sau ulei un vas de Jena, se pune jumatate din cantitatea de varza, se intinde un strat din pesmet si verdeturi, se pune smintina si se repeta operatia. Deasupra se pun smintina si sucul de rosii cu verdeturi. Se da vasul la cuptor pentru 15 minute.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii