Pentru varza dulce cu suc de rosii si smantana spalati varza, apoi tocati-o marunt, fierbeti-o 20 de minute in clocote si strecurati-o.
Pentru varza dulce cu suc de rosii si smantana spalati varza, apoi tocati-o marunt, fierbeti-o 20 de minute in clocote si strecurati-o. Intr-un vas, prajiti in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Combinati smantana cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Ungeti cu unt sau ulei un vas de Jena, puneti jumatate din cantitatea de varza, intindeti un strat din pesmet si verdeturi, puneti smantana si repetati operatia. Deasupra puneti smantana si sucul de rosii cu verdeturi. Dati vasul la cuptor pentru 15 minute.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii