Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Pentru varza murata cu carne afumata, se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, apoi adaugam varza tocata si un litru de apa, lasam sa fiarba o ora, apoi adaugam carnea portionata si apa daca mai trebuie, dupa care mai lasam sa fiarba circa o ora si jumatate.
Mamaliga din cartofi se face dintr-un kg cartofi curatati si pusi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se pune 150 g malai si se lasa la fiert timp de 7-8 minute, apoi zdrobim cartofii si adaugam 150 g faina amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi, mai lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand mereu.
Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii