Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la foc potrivit, sa se inmoaie, apoi
Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la foc potrivit, sa se inmoaie, apoi se adauga otetul, zaharul brun si sarea. Se lasa la fiert inabusit 10 minute, dupa care se ia capacul si se lasa la scazut.
Se serveste langa mancarurile cu carne sau peste.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii