Cele mai delicioase aripioare.
Se curata aripioarele,se spala si se taie in doua. Separat intr-un castron se face un sos din mustar, pasta de tomate si condimente. Peste aripioarele de pui se toarna sosul de mustar si pasta de tomate si se amesteca. Intr-o tava se toarna ulei si se aseaza aripioarele de pui. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 30 minute.Inainte cu 10 minute de a opri focul se descopera tava pentru a se rumeni. Se servesc cu garnitura dupa preferinta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii