Pentru cascavalul in aluat se pregateste din timp un aluat de friganele. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm.
Pentru cascavalul in aluat se pregateste din timp un aluat de friganele. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm. Se infierbanta untura mai multa intr-o cratita. Se moaie cascavalul in aluat si se rumeneste in untura fierbinte.
Cascavalul in aluat se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii