Cascaval in aluat

Pentru cascavalul in aluat se pregateste din timp un aluat de friganele. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cascaval
  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 1/2 ceasca lapte
  • sare
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru cascavalul in aluat se pregateste din timp un aluat de friganele. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm. Se infierbanta untura mai multa intr-o cratita. Se moaie cascavalul in aluat si se rumeneste in untura fierbinte.


Cascavalul in aluat se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori