Da, cascavalul pane este o mancare rapida si gustoasa pe care de cele mai multe ori o evitam din cauza ca ne curge cascavalul. Urmareste reteta noastra de cascaval pane crocant, mai buna ca cea de la restaurant.
O reteta de cascaval pane delicioasa, care nu curge, gata in 2 timpi si 3 miscari.
Tot ce aveti de facut este in primul rand sa taiati cascavalul felii, cam de 1 cm.
Il dati printr-un jet de apa rece apoi prin faina din abundenta, apoi prin oul batut amestecat cu 2 linguri de faina, iar la urma prin fulgii de porumb maruntiti.
Prajiti pe ambele parti cateva minute pana se aureste in unt sau ulei - care trebuie sa fie foarte incins.
Serviti cascavalul pane crocant alaturi de o salata sau cartofi prajiti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii