Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte. Se freaca adaugand un ou, verdeata, branza rasa.
Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte. Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa. Se moaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor. Cand chiflele umplute sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul.
Chiflele umplute se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii