Se fierb cartofii in coaja, si dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pune orezul spalat bine la fiert, dupa care se scurge.
Se fierb cartofii in coaja, si dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pune orezul spalat bine la fiert, dupa care se scurge. Se amesteca cartofii cu orezul, se adauga usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura de faina, si se amesteca bine. Se mai adauga faina, daca compozitia e prea moale.
Se formeaza chiftele care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop absorbant.
Se servesc cu marar alaturi de legume fierte.
Retete de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii