Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se a
Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se adauga faina, usturoiul pisat, sare si piper, patrunjelul tocat marunt si cimbru. Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga apa minerala, uleiul pana se incorporeaza totul.
Se formeaza chiftele cu mainele umezite in apa rece, se dau prin pesmet si se prajesc pana devin aurii. Se scot pe un prosop de hartie absorbant.
Se servesc cu ketchup, mustar sau hrean.
Retete de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii