Pentru a prepara aceasta reteta de chiftele de branza cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, salata verde, oua, pesmet, usturoi, faina, marar, ulei.
Pregatim chiftelele astfel: se spala bine salata si se pune la fiet 5-10 minute. Apoi se strecoara bine si se taie marunt. Salata se amesteca cu branza, oua, pesmet, sare, piper, usturoi pisat si patrunjel sau marar tocat.
Din compozitie se formeaza chiftelute care se trec prin faina si se prajesc in ulei. Prajite, se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Se servesc pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele din carne de curcan
Chiftele cu rosii
Chiftele de peste cu salata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii