Pentru a prepara aceasta reteta de chiftele de branza cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, salata verde, oua, pesmet, usturoi, faina, marar, ulei.
Pregatim chiftelele astfel: se spala bine salata si se pune la fiet 5-10 minute. Apoi se strecoara bine si se taie marunt. Salata se amesteca cu branza, oua, pesmet, sare, piper, usturoi pisat si patrunjel sau marar tocat.
Din compozitie se formeaza chiftelute care se trec prin faina si se prajesc in ulei. Prajite, se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Se servesc pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele din carne de curcan
Chiftele cu rosii
Chiftele de peste cu salata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii