Chiftelutele vegane sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de post aveti nevoie de cartofi, morcovi, telina, faina, ulei si condimente.
Chiftelutele vegane sunt delicioase. Am preparat aceasta reteta de post pentru ca ai mei au hotarat sa posteasca. Ii apreciez, mai ales ca mama este un consumator mare de lactate, iar tata carnivor.
Asa ca meniul zilnic trebuie sa fie cat mai variat si gustos. Asa ca am intrat in bucatarie cu ganduri mari de creatie, azi facem chiftelute. Dar, de post!
Legumele se pun la fiert. Dupa ce sunt fierte si racite, se curata, se paseaza, se amesteca cu 2 maini de faina (asta a fost masuratoarea mea), ulei- 5 linguri si condimente dupa gust.
Mai apoi se fac chiftelute, se aseaza in tava de copt si se ung cu putin ulei deasupra. Eu le-am pus la copt in cuptor pentru a fi mai usoare la stomac. Am pus hartie de copt in tava si am uns-o cu putin ulei.
Le-am lasat la cuptor pana s-au rumenit putin. Trebuie sa specific faptul ca eu le-am intors in tava pentru a fi uniforme la culoare.
Pofta buna!
Sunt delicioase! Chiftelutele vegane merg excelent cu muratura sau sos de rosii.
Aceasta reteta a fost trimisa de Ana pentru concursul media-content.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii