Ciuperci cu branza de burduf

Ciupercile cu branza de burduf sunt un aperitiv satios datorita umpluturii. Pentru a pregati reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, branza, daina si rosii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci cu palarii mai mari
  • 200 g branza de burduf
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • o rosie
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pregateste acest aperitiv cu ciuperci si iti vei incanta musafirii.  Prima data ne ocupam de ciuperci. Se spala ciupercile si se scot piciorusele. Rosia se taie cubulete, in fiecare palarie de ciuperca punandu-se un cub de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf. Se amesteca ouale cu faina, ciupercile se trec prin aluat si se prajesc. Se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Vor fi un bun inlocuitor a ciupercilor umplute cu carne.


Se servesc calde, impreuna cu frunze de salata verde.

Alte retete recomandate:

Spaghetti cu sos de ciuperci

Vitel cu orez si ciuperci

Ciorba cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci