Ciupercile cu branza de burduf sunt un aperitiv satios datorita umpluturii. Pentru a pregati reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, branza, daina si rosii.
Pregateste acest aperitiv cu ciuperci si iti vei incanta musafirii. Prima data ne ocupam de ciuperci. Se spala ciupercile si se scot piciorusele. Rosia se taie cubulete, in fiecare palarie de ciuperca punandu-se un cub de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf. Se amesteca ouale cu faina, ciupercile se trec prin aluat si se prajesc. Se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Vor fi un bun inlocuitor a ciupercilor umplute cu carne.
Se servesc calde, impreuna cu frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Spaghetti cu sos de ciuperci
Vitel cu orez si ciuperci
Ciorba cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii