Ciupercile cu branza de burduf sunt un aperitiv satios datorita umpluturii. Pentru a pregati reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, branza, daina si rosii.
Pregateste acest aperitiv cu ciuperci si iti vei incanta musafirii. Prima data ne ocupam de ciuperci. Se spala ciupercile si se scot piciorusele. Rosia se taie cubulete, in fiecare palarie de ciuperca punandu-se un cub de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf. Se amesteca ouale cu faina, ciupercile se trec prin aluat si se prajesc. Se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Vor fi un bun inlocuitor a ciupercilor umplute cu carne.
Se servesc calde, impreuna cu frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Spaghetti cu sos de ciuperci
Vitel cu orez si ciuperci
Ciorba cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii