Ciupercile cu branza de burduf sunt un aperitiv satios datorita umpluturii. Pentru a pregati reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, branza, daina si rosii.
Pregateste acest aperitiv cu ciuperci si iti vei incanta musafirii. Prima data ne ocupam de ciuperci. Se spala ciupercile si se scot piciorusele. Rosia se taie cubulete, in fiecare palarie de ciuperca punandu-se un cub de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf. Se amesteca ouale cu faina, ciupercile se trec prin aluat si se prajesc. Se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Vor fi un bun inlocuitor a ciupercilor umplute cu carne.
Se servesc calde, impreuna cu frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Spaghetti cu sos de ciuperci
Vitel cu orez si ciuperci
Ciorba cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii