Crochetele din gris sunt aperitive delicioase.. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Crochetele din gris sunt aperitive delicioase.. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Laptele se fierbe si, cand clocoteste, se adauga treptat grisul, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se lasa la rece, iar apoi se amesteca cu cascaval ras, un ou, sare si piper. Din aceasta compozitie se fac crochete lungi de 5-6 cm, care se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Crochetele din gris se servesc calde, cu unt topit deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii