Pentru crochetele simple de gris se toarna grisul in apa sau in laptele care clocoteste. Se pune sare. Se fierbe amestecand mereu pana se ingroasa.
Pentru crochetele simple de gris se toarna grisul in apa sau in laptele care clocoteste. Se pune sare. Se fierbe amestecand mereu pana se ingroasa. Cand s-a racorit, se pun ouale. Din aceasta compozitie se fac cu mana crochete de grosimea unui carnat, se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte.
Crochetele de gris se servesc cu legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii