Dovleceii, cat mai cruzi, se spala, se taie felii pe lungime, se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute. Se absoarbe excesul de umezeala, se d
Dovleceii, cat mai cruzi, se spala, se taie felii pe lungime, se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute. Se absoarbe excesul de umezeala, se da prin faina si se prajeste in ulei, pe ambele parti (pana se rumeneste usor).Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.
In blender se pune usturoiul, mararul si chefirul, se mixeaza bine. Se aseaza un strat de dovlecei, unul de sos si asa mai departe.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii