Dovleceii, cat mai cruzi, se spala, se taie felii pe lungime, se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute. Se absoarbe excesul de umezeala, se d
Dovleceii, cat mai cruzi, se spala, se taie felii pe lungime, se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute. Se absoarbe excesul de umezeala, se da prin faina si se prajeste in ulei, pe ambele parti (pana se rumeneste usor).Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.
In blender se pune usturoiul, mararul si chefirul, se mixeaza bine. Se aseaza un strat de dovlecei, unul de sos si asa mai departe.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii