Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si
Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si taiat in bucati mari.
Cand fasolea s-a fiert se scurge apa, dar nu o arunca, si legumele se scot.
Se zdrobeste cu blenderul sau cu masina de tocat pana se obtine o pasta fina. Pasta se subtiasa cu o parte din apa pastrata si se toarna cateva linguri cu ulei si se amesteca.
Cele 4 cepe ramase se tau si se calesc in ulei oana devine aurie.
Se pune pasta de fasole in boluri, iar deasupra se acopera cu ceapa calita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii