Se pune laptele la fiert si cind clocoteste se adauga grisul in ploaie. Se pune sarea, se lasa sa fiarba un sfert de ora la foc mic, amestecind pe vas
Se pune laptele la fiert si cind clocoteste se adauga grisul in ploaie. Se pune sarea, se lasa sa fiarba un sfert de ora la foc mic, amestecind pe vas, ca sa nu se prinda de fundul lui, se adauga zaharul si se mai clocoteste un minut.
Se ia vasul de pe foc, se rastoarna grisul intr-un castron umezit cu apa si se lasa la rece.
Se serveste taiat felii, cu mult sirop fructe pus deasupra. Grisul se poate parfuma cu vanilie.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Dulceata de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii