Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine. Se tau ceapa si morcovul si se
Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine.
Se tau ceapa si morcovul si se calesc in ulei, care se sting cu pasta de tomate. Se adauga boabele de fasole, rosiile decojite si zdrobite, foaia de dafin si putin cimbru.
Se toarna 2 cani cu apa in care a fiert fasolea, si se lasa la dea in cateva clocote, dupa care se da la cuptor sa scada.
Se condimenteaza cu sare dupa gust, dupa care se adauga verdeata tocata fin si tarhon.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii