Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii culinare cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui
Spalati bine radicchio. Intr-o tigaie puneti o lingurita de unt, un varf de cutiti de sare, adaugati radicchio si lasati pe foc cateva minute. Amestecati sosul béchamel cu gorgonzola pana cand obtineti un preparat cremos.
Umpleti o tava de copt alternand straturi de lasagna, radicchio si sosul de gorgonzola. Adaugati deasupra Parmigiano Reggiano ras. Introduceti la cuptorul incins in prealabil la 180 °C timp de 20 de minute. Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de a servi.
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.
Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.
Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii