Se pune o cana de apa sa fiarba in ceaun. Malaiul cernut proaspat se pune sa fiarba cind apa este numai calduta. Se amesteca cu o lingura de lemn, pa
Se pune o cana de apa sa fiarba in ceaun. Malaiul cernut proaspat se pune sa fiarba cind apa este numai calduta. Se amesteca cu o lingura de lemn, pana cand malaiul se ingroasa bine.
Atunci se adauga laptele dulce, se amesteca continuu ca sa se incorporeze bine. Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand mamaliga arata ca o crema.
Atunci se adauga smintina (se poate adauga si unt), se amesteca bine si se scoate mamaliga pe o farfurie.
Se serveste linga friptura de pui cu mujdei de usturoi.
Alte retete
recomandate:
Pui cu conopida si sos alb
Aripioare de pui la cuptor
Papricas de pui unguresc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii