Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa
Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa se caleasca apoi punem rosiile date pe razatoare. Lasam sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.
Se poate manca si calda si rece. Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot
Alte retete in imagini recomandate
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii