Jumatate din ceapa tocata marunt se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga orezul si de doua ori atata apa. Se adauga cubul de supa si se firbe pan
Jumatate din ceapa tocata marunt se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga orezul si de doua ori atata apa. Se adauga cubul de supa si se firbe pana cand orezul se inmoaie bine. Intre timp, in alt vas se caleste cealalta jumatate de ceapa in uleiul ramas, se adauga pasta de rosii si se face un sos de rosii.
Daca orezul s-a inmuiat se adauga sosul de rosii si jumatate din cascavalul ras, apoi se pune totul intr-un vas pentru cuptor.
Se fac cateva adancituri in orez cu un polonic umed si in fiecare se pune cate un ou. Deasupra se presara restul de cascaval. Se coace pana cand albusul oualor se intareste.
Se serveste cu castraveti murati.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Rulada cu spanac
Tocanita de urzici
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii