Ceapa se curata, se razuieste si se caleste cu putin ulei. Se ia de pe foc, apoi se adauga drojdia inmuiata in lapte, 3 linguri de pesmet, un sfert l
Ceapa se curata, se razuieste si se caleste cu putin ulei. Se ia de pe foc, apoi se adauga drojdia inmuiata in lapte, 3 linguri de pesmet, un sfert lingurita de sare, piper macinat. Punem inapoi pe foc si fierbem pe foc mic, amestecand continuu, inca 2-3 minute, pana cand pesmetul se inmoaie. Se ia putin din cantitate, peste care se adauga ouale batute, se amesteca bine, iar cu acest amestec se ingroasa toata compozitia, pana devine o pasta. Se consuma calda, cu garnitura de legume pregatite in abur. Se pastreaza in frigider. Avantajul acestei creme este nu doar faptul ca seamana foarte bine la gust cu pasta de creier, ci este si foarte bogata in complexul de vitamine B.
Alte retete bucatarie recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciuperci la cuptor
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii