Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. P
Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. Pana se fierbe fasolea, se prajesc usor 100g cuburi de soia, se impart apoi in mod egal in farfurii adanci. Prajirea cuburilor de soia, inmuiate si ele din ajun, se face conform celor propuse la Compozitie din carne de soia. Se ia supa de pe foc, se scot boabele de fasole si zarzavaturile. Din lichidul ramas se umple un pahar de cca 100 ml in care se prelucreaza 60 g HAAS amidon de gatit. Compozitia de ingrosat se amesteca in supa ramasa, oala se pune din nou pe foc si mestecand continuu se fierbe 2 – 3 minute. Se ia de pe foc, se toarna peste cuburile de soia din farfurii si se la lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 4 oua tari si se taie felii. Feliile de oua se asaza pe piftiile racite si astfel, se dau la frigider sa se intareasca. Persoanele amatoare de gusturi taranesti pot presara pe piftii putina boia. Se servesc reci. Se consuma cu paine la o masa cu un singur fel de mancare. Se pastreaza numai la frigider.
Alte retete vegetariene recomandate
Ciulama de ciuperci
Spanac cu orez
Mazare sote
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii