Pentru piureul de spanac cu ceapa se alege, se spala si se fierbe spanacul. Se scurge, se toaca fin pe un fund de lemn, sau se da prin masina.
Pentru piureul de spanac cu ceapa se alege, se spala si se fierbe spanacul. Se scurge, se toaca fin pe un fund de lemn, sau se da prin masina. Se taie marunt o ceapa si se prajeste usor cu o lingura de unt. Se pune spanacul si se presara faina. Cand aceasta este bine amestecata, se toarna o ceasca din apa in care a fiert spanacul (sau o ceasca de lapte ori de zeama de carne). Se tine pe masina amestecand mereu, pana ce spanacul a fiert si este destul de legat.
Piureul de spanac se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii