Pulpe de pui la punga

Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde. Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui la punga

Ingrediente

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat

Mod de preparare

Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa. Condimentele se amesteca toate intr-un bol. Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza. Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc. Se da tava la cuptor cca 60 min. Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o.
Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori