Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde. Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa.
Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa. Condimentele se amesteca toate intr-un bol. Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza. Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc. Se da tava la cuptor cca 60 min. Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o.
Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii