Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit. Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bu
Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit.
Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bulionul.
Se mai lasa pe foc 10 minute, dupa care se pune vasul deoparte.
Se aseaza apoi pe un platou, se pun deasupra felii de rosii, se presara cu cascaval ras si se serveste cald.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii