Rosii cu orez

Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit. Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1/2 cana de orez
  • 1/4 cana de ulei
  • 1/2 cana supa de pasare
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de cascaval ras

Mod de preparare

Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit.

Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bulionul.

Se mai lasa pe foc 10 minute, dupa care se pune vasul deoparte.

Se aseaza apoi pe un platou, se pun deasupra felii de rosii, se presara cu cascaval ras si se serveste cald.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori