Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu. Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25
Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu.
Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25 de minute.
Ouale se fierb tari, se decojesc si se toaca marunt, dupa
care se amesteca bine cu orezul fiert, patrunjelul si ceapa tocata, calita in unt.
Se potriveste de sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se umplu cu amestecul preparat.
Rosiile se aseaza apoi intr-un vas uns cu unt, se adauga
bucatele de unt si se presara cu cascaval ras, lasandu-se la cuptor inca aproximativ o jumatate de ora.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii