Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu. Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25
Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu.
Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25 de minute.
Ouale se fierb tari, se decojesc si se toaca marunt, dupa
care se amesteca bine cu orezul fiert, patrunjelul si ceapa tocata, calita in unt.
Se potriveste de sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se umplu cu amestecul preparat.
Rosiile se aseaza apoi intr-un vas uns cu unt, se adauga
bucatele de unt si se presara cu cascaval ras, lasandu-se la cuptor inca aproximativ o jumatate de ora.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii