Sarmale cu urda

Pentru sarmalele cu urda orezul se spala si se fierbe pe jumatate, apoi se pune peste orez ceapa taiata marunt si calita cu ulei si morcovul ras pe razatoarea marunta.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr orez
  • 500 g urda
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 2 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • delicat
  • frunze de sfecla
  • 500 ml ulei

Mod de preparare

Pentru sarmalele cu urda orezul se spala si se fierbe pe jumatate, apoi se pune peste orez ceapa taiata marunt si calita cu ulei si morcovul ras pe razatoarea marunta, se adauga urda si condimentele, se da gust, apoi se aseaza in frunze si le rulam. Se dau la fiert cu apa si cu un pahar de suc de rosii.


Aceste sarmale de post cu urda se servesc cu mamaliguta si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori