Orezul se opareste, separat se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline. Se adauga apoi orezul si se mai lasa 2-3 minute. Se cresteaza rosiile,
Orezul se opareste, separat se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline. Se adauga apoi orezul si se mai lasa 2-3 minute. Se cresteaza rosiile, se oparesc, apoi se curata de pielite, se taie cuvuri si se adauga peste orez, impreuna cu patrunjelul si menta tocate marunt. Se adauga soia fiarta in prealabil, mirodeniile, sarea si concentratul de legume. Se pune din compozitie pe fiecare frunza de vita si se ruleaza sarmalele. Se asaza apoi sarmalele intr-un vas, se pune un strat de felii de rosii si se presara cu concentrat de legume. Se asaza deasupra sarmale, din nou rosii, cateva felii de lamaie si se sareaza. Se adauga apa fierbinte si se introduc in cuptor unde se lasa 30-40 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ardei umpluti Legume la cuptor Cartofi la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un...
Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucolaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii