1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat
1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.
2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.
3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.
6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii