1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat
1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.
2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.
3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.
6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii