Pentru sufleul de spanac cu smantana si branza se fierbe spanacul si se toaca. Se infierbanta intr-o cratita o lingura de unt, se adauga faina.
Pentru sufleul de spanac cu smantana si branza se fierbe spanacul si se toaca. Se infierbanta intr-o cratita o lingura de unt, se adauga faina si se lasa sa se ingalbeneasca, se pune spanacul, se tine cateva minute pe foc si se adauga cate putin smantana, amestecand mereu. Se da la o parte si se amesteca cu branza rasa. Se potriveste de sare. Cand incepe sa se racoreasca, se adauga galbenusurile puse pe rand si la urma albusurile batute spuma. Se unge o forma bine cu unt si se toarna compozitia. Se stropeste cu unt, se presara brinza rasa si se da la cuptor. Se tine trei sferturi de ora la foc bun, pana creste frumos.
Sufleul de spanac cu smantana si branza se serveste in forma.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii