Se fierb taiteii, se presara cu amestec de mac macinat si zahar praf. O parte din zahar sau chiar tot se poate inlocui cu miere. (Merita incercarea.)
Se fierb taiteii, se presara cu amestec de mac macinat si zahar praf. O parte din zahar sau chiar tot se poate inlocui cu miere. (Merita incercarea.)
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Prajitura cu capsuni si frisca
Cornulete
Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii