Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi s
Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca
marunt.
Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi se incorporeaza laptele, amestecand continuu, pana se obtine un sos foarte
consistent.
Se adauga smantana si miezul vinetelor, dupa care se potriveste de sare si piper.
Se umplu vinetele cu aceasta compozitie.
Se presara cu cascavalul ras si se introduc pentru o ora la cuptor.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii