Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi s
Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca
marunt.
Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi se incorporeaza laptele, amestecand continuu, pana se obtine un sos foarte
consistent.
Se adauga smantana si miezul vinetelor, dupa care se potriveste de sare si piper.
Se umplu vinetele cu aceasta compozitie.
Se presara cu cascavalul ras si se introduc pentru o ora la cuptor.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii