Aluat pizza

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • faina alba 300gr
  • drojdie proaspata de bere 20gr
  • margarina 30gr
  • apa 125ml
  • zahar 1 lingura
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se incinge lerul,se pune peste aluat sos de rosii sau kethup sau pasta de tomate diluat cu apa,branzeturi,mezeluri,legume,carne fiarta in prealabil,etc. Nu exagerati sa incarcati foarte tare acest aluat. Daca vreti sa va iasa aluatul intodeauna atunci sa respectati reteta prin a cantari ingredientele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci