Budinca de paste cu branza si sunca

Budinca de paste cu branza si sunca este o reteta perfecta pentru masa rapida, deloc sofisticata dar delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Budinca de paste cu branza si sunca

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 150 g sunca felii
  • 200 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele "al dente".

O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un strat de sunca. In pastele fierte si scurse se pune telemeua rasa si cele 2 linguri de smantana. Pastele se pun peste sunca in tava de chec. Se pun deasupra felii de cascaval si sunca.

Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute. Se rastoarna pe un platou. Cu un cutit lat si foarte ascutit se vor face felii.


Budinca de paste cu branza si sunca se serveste dupa ce s-a racorit putin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc